Eten en drinken bij Cosy in Alkmaar

Bites voor bij de koffie en thee, of juist bij een mooi glas wijn, dat is Cosy in Alkmaar. Met passie voor mooie, eerlijke hapjes en smaakvolle, goede dranken. Hier kun je weer even met vrienden bijpraten, samen wat hapjes delen, ontspannen na het winkelen of een avond samen starten.

Uw feestjes of partijen vieren, tot maximaal 70 personen.
Drinks & Bites bij Cosy dus. Dat zijn wij.

Onze leveranciers

Elke bite is met zorg geselecteerd bij een leverancier met een oprecht verhaal. Niet zomaar wat te eten maar mooie producten en kleine hapjes met een eigen, volle smaak. Of het nu klein en frivool is voor bij een high-tea of juist stoer en robuust voor in de picknickmand, wij hebben voor elke gelegenheid en elke smaak een lekkere bite van uitsluitend goede kwaliteit.

Buiten met Cosy

Vlak achter het Waagplein en het Kaasmuseum vind je Cosy in Alkmaar. Bij mooi weer serveren we de drinks & bites ook buiten op het terras onder de Waagtoren. En ga je zelf varen of net buiten de stad picknicken? Dan maken wij graag jouw picknickmand of leveren je de weckpotjes vol heerlijke, eerlijke maaltijden. Waar je ook bent, met Cosy is het smakelijk, goed en gezellig.

Cosy in Alkmaar, voor elke afspraak

Wil je bijpraten met vrienden, afspreken met een zakenrelatie of een avond uit starten met een aantal lekkere hapjes? Bij Cosy vind je de ruimte en een smakelijke omlijsting voor elke afspraak. Zien we jou binnenkort gezellig bij ons?

afspreken-500x500